Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó? / Súgó

A Betonkenu Kupa magyarországi létrehozói, a fővédnök Dr. Balázs L. György, a BME egyetemi tanára, az ötletgazda és névadó támogató Mapei és a rendezvény szervezője a Sailforyou 2012-ben hívták életre az eseményt. A magyar betontechnológia történetének meghatározó mérföldköve volt 2012. Megszülettek az első magyarországi betonkenuk, melyek sikeresen helytálltak a vízi próbatételen is. Az úttörő munkában résztvevő egyetemisták, oktatók, betontechnológus szakemberek számára világossá vált, hogy a betonkenuzás olyan kaland, amelyet folytatni érdemes és kell. A sajtó és a betonszakma is igen élénk érdeklődést mutatott ezen sokrétű építőipari anyag kreatív felhasználási módja iránt.

Örömmel mondhatjuk, hogy hét sikeres Betonkenu Kupán vagyunk túl. Minden évben történt valami újdonság, valami olyan előremutató dolog, amely újabb és újabb kihívások elé állította a betonszakmai ifjú és tapasztalat tagjait. Sőt a nemzetközi vérkeringésbe is bekerültünk, már jegyzik a hazai eseményt a nemzetközi honlapon, és ez jó érzés mindenki számára. Természetesen itt nem állunk meg, hiszen 2019-ben is lesz vízi betonviadal újabb és még nagyobb próbatételek várnak mindenkire!

2019-ben a Market, a Moratus, az ÉPI és a Ferrobeton kiemelt támogatásával valósulhat meg a verseny 2019. június 21-én Budapest, a Kopaszi-gáton.